Μενού
Your Cart

Η εταιρεία

Η Store Corner - Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, δραστηριοποιείται στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από το 2005 και έχει εκτελέσει περισσότερες από 25000 παραγγελίες.


Το letterfromsantaclaus.gr, είναι το πιο πρόσφατο «παιδί» της  Store Corner και το «αδελφάκι» του www.homecorner.gr. Η ιδέα ξεκινά από τον φίλο και πολύπειρο διαφημιστή Κωστή Μπισκίνη, για λογαριασμό του οποίου, το υλοποιήσαμε για πρώτη φορά, πριν από αρκετά χρόνια. Πλέον, μας το κληροδότησε και ανέθεσε στην εταιρεία μας, την ευθύνη να δημιουργήσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα.


Ως γονείς κι εμείς, προσπαθήσαμε να προβλέψουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν τους μικρούς φίλους που θα παραλάβουν το γράμμα τους από τον Άγιο Βασίλη, να χαμογελάσουν πλατιά, να χαρούν με την ψυχή τους και να αποκτήσουν μια ανάμνηση που θα τους συνοδεύει για πολλά πολλά χρόνια.


Επίσης ως γονείς, φροντίσαμε ώστε το κόστος να μην είναι δυσβάσταχτο για τη μέση ελληνική οικογένεια.


Τέλος, ως εταιρεία που έχει βαθιά χαραγμένη στο DNA της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (δείτε περισσότερα στο www.eled.gr) δίνουμε ένα ευρώ για κάθε γράμμα στην Αμυμώνη.

Η Αμυμώνη είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες.

Ωφελούμενοι είναι παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, όπως νοητική υστέρηση, αυτισμό, σύνδρομα, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά προβλήματα, επιληψία, ψυχιατρικές διαταραχές, προβλήματα ακοής.
Γιατί και σε αυτές τις γιορτές, όλοι οφείλουμε να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα στα παιδιά!