Μενού
Your Cart

Αποστολές & Επιστροφές

Παράδοση και αποστολή

Παραλαβή από το χώρο μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο μας, εφόσον αυτό σας εξυπηρετεί. Βρισκόμαστε στη οδό Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 108, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για να μας δείτε στο χάρτη πατήστε εδώ.
Θα μας βρείτε στον 1ο όροφο.

Στο τελικό στάδιο «Ολοκλήρωση της παραγγελίας» επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραλαβή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει μετά από 2-6 εργάσιμες ημέρες και από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 17:30 το απόγευμα, κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Σε περίπτωση επιλογής με παραλαβή από το κατάστημα, δε χρεώνεστε με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ενώ η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και στο χώρο μας μετρητοίς ή με χρεωστική/πιστωτική. 

Παράδοση στο χώρο σας

Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται 

  • μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών Elta ή Speedex οι οποίες αναλαμβάνουν να παραδώσουν τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος που καλύπτει το δίκτυο μεταφορών τους με χρέωση 2€ για όλη την Ελλάδα
  • μέσω του Ελληνικού Ταχυδρομείου με χρέωση 1€ για όλη την Ελλάδα

Στα (2) γραμμάτα και άνω δεν υπάρχει επιβάρυνση σε εσάς με τα έξοδα μεταφοράς. 

Για 3 και περισσότερα γράμματα , επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ειδικές προσφορές μας.

Σπέσιαλ τιμές, για μαζικές παραγγελίες (πάνω από 10 τεμάχια)


Επιστροφές προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της StoreCorner ΙΚΕ πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π.) 


Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης.


Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών τότε η StoreCorner ΙΚΕ δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή απαιτείται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της StoreCorner ΙΚΕ, letterfromsantaclaus.gr.


Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

- επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα

- το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

- το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)


Συγκεκριμένα:

- Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προϊόν στο χώρο μας, όπου δεν επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν

- Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος


Για την επιστροφή των προϊόντων σας εφόσον είστε εγγεγραμμένοι χρήστες, θα πρέπει να μεταβείτε στον σύνδεσμο Επιστροφή στην ενότητα ο λογαριασμός μου και να συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία της παραγγελίας

Στην περίπτωση που έχετε κάνει αγορά ως επισκέπτης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email για την επιστροφή του προϊόντος.